top of page

Τετ 28 Φεβ

|

Διαδικτυακό Σεμινάριο

«Απλές ασκήσεις εγκεφάλου που ενεργοποιούν και ηρεμούν το μυαλό των μικρών παιδιών»

Πώς μπορούν γονείς και εκπαιδευτικοί να βελτιώσουν την καθημερινότητα των παιδιών; Το διαδικτυακό σεμινάριο «Απλές ασκήσεις εγκεφάλου που ενεργοποιούν και ηρεμούν το μυαλό των μικρών παιδιών» δίνει πρακτικές ασκήσεις που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη ρουτίνα των παιδιών.

Registration is closed
See other events
«Απλές ασκήσεις εγκεφάλου που ενεργοποιούν και ηρεμούν το μυαλό των μικρών παιδιών»
«Απλές ασκήσεις εγκεφάλου που ενεργοποιούν και ηρεμούν το μυαλό των μικρών παιδιών»

Πού

28 Φεβ 2024, 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Περισσότερα για το σεμινάριο

Καλώς ήρθατε στο Us Move Learn Grow, όπου η μεταμόρφωση βρίσκει το δρόμο της μέσα από την κίνηση και την αυτογνωσία.

Τα παιδιά νοιώθουν πιο έντονα το άγχος από τους ενήλικες καθώς είναι στη διαδικασία που μαθαίνουν πώς να το διαχειριστούν και εμπλουτίζουν την εργαλειοθήκη τους με αποτελεσματικούς τρόπους για να το κάνουν. Η κίνηση είναι από τους καλύτερους τρόπους. 

Στο σεμινάριο θα μάθετε απλές, γρήγορες, εύκολες κινήσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη και την ηρεμία τους, ανοίγοντας την πόρτα σε καλύτερη επίδοση και μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας.

Ελάτε μαζί μου να εξερευνήσουμε τη βαθιά γλώσσα του σώματος - μια γλώσσα που ξεπερνά τα εμπόδια, προωθώντας την προσωπική ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Έτοιμοι να κινηθείτε, να μάθετε και να αναπτυχθείτε;

Ελάτε μαζί μου σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με το Brain Gym®!

Μαρία Καρακωστάνογλου

Ιδρύτρια του Us - Move. Learn.Grow.

Μια πρώτη γνωριμία με το Brain Gym®

Το Brain Gym® είναι ένα μεταμορφωτικό πρόγραμμα κινήσεων του σώματος που είναι σχεδιασμένο να αναζωογονήσει τις πνευματικές μας ικανότητες και να ενισχύσει τη συνολική ευεξία μας. Σχεδιάστηκε από τον εκπαιδευτικό σύμβουλο Paul E. Dennison και τη σύζυγό του Gail και αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα σωματικών κινήσεων και ασκήσεων που δημιουργήθηκε για να διεγείρει τον εγκέφαλό μας και να βελτιώσει τις γνωσιακές μας δεξιότητες.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του μυαλού σας με το Brain Gym®!

Γιατί το Brain Gym®  είναι σημαντικό

✨ Ολιστική άσκηση: Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση. Με την ενσωμάτωση στοχευμένων κινήσεων, κινητοποιεί ολόκληρη την ύπαρξή μας - το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

✨ Βοηθά στη συγκέντρωση: Συχνά διασπάται η προσοχή μας από ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Οι ασκήσεις Brain Gym® είναι φτιαγμένες για να οξύνουν την προσοχή και τη συγκέντρωση.

✨ Βοηθά στη μείωση του άγχους: Η ζωή μπορεί να είναι ένα τρενάκι του τρόμου και το άγχος είναι συχνός συνεπιβάτης. Το Brain Gym® ενσωματώνει τεχνικές χαλάρωσης που λειτουργούν σαν ένα πνευματικό καταφύγιο, μειώνοντας το άγχος και ενθαρρύνοντάς μια θετική στάση ζωής.

✨ Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης: Ευχηθήκατε ποτέ η μνήμη σας να ήταν κάπως καλύτερη; Οι ασκήσεις Brain Gym®  διεγείρουν διάφορες περιοχές του εγκεφάλου, ενισχύοντας τη διατήρηση και την ανάκληση της μνήμης.

Λίγα λόγια για τη Μαρία Καρακωστάνογλου

Ιδρύτρια του Us - Move Learn Grow

Η ακαδημαϊκή της πορεία ξεκίνησε με πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθούμενη από μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Watford στην Αγγλία και προχωρημένες σπουδές στη Διερμηνεία και Μετάφραση Συνεδρίων στο Πανεπιστήμιο της Mons στο Βέλγιο. Αυτές οι εμπειρίες ζωγράφισαν έναν ποικίλο πολιτισμικό καμβά, θέτοντας τα θεμέλια για τη σταδιοδρομία της ως διερμηνέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τον Νοέμβριο του 1998.

Το 1999, ορμώμενη από μια βαθιά ανάγκη για αλλαγή, γνώρισε από κοντά τις μετασχηματιστικές δυνατότητες που προσφέρει η εξειδικευμένη κινησιολογία, βιώνοντας αξιοσημείωτες προσωπικές αλλαγές. Εμβαθύνοντας περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο, ανακάλυψε μια παγκόσμια γλώσσα ενσωματωμένη σε αυτές τις πρακτικές - μια γλώσσα που έχει τις ρίζες της στο σώμα και επιτρέπει στους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους, να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με ακλόνητη ανθεκτικότητα.

Με την πάροδο των ετών, εκπαιδεύτηκε σε πολλές μεθοδολογίες, από το Brain Gym® και τις "έννοιες 3 σε 1" μέχρι τις πρακτικές Core Energetics και RMTi. Κάθε μια από τις μεθόδους που έχει επιλέξει στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων, προσφέροντας εργαλεία για την απλοποίηση της ζωής, την ενίσχυση της οικογενειακής δυναμικής και τη διαχείριση των αντιξοοτήτων με μειωμένο άγχος.

Disclaimer: πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα κίνησης συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Η μέθοδος Brain Gym® είναι εκπαιδευτική και όχι θεραπευτική. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Εισιτήριο/α

  • Κανονικό

    30,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο

bottom of page