top of page

Τετ 14 Φεβ

|

Διαδικτυακό Σεμινάριο

«Χαλαρώστε το μυαλό σας: Απλές ασκήσεις εγκεφάλου για το καθημερινό άγχος»

Μάθετε τις απλές κινήσεις του Brain Gym® για να ανακουφιστείτε από το άγχος, να ενισχύσετε τη δυνατότητα συγκέντρωσης και να αποκτήσετε μια αίσθηση ηρεμίας στην πολύβουη ζωή σας.

Οι συμμετοχές έχουν ολοκληρωθεί
Άλλα διαθέσιμα σεμινάρια
«Χαλαρώστε το μυαλό σας: Απλές ασκήσεις εγκεφάλου για το καθημερινό άγχος»
«Χαλαρώστε το μυαλό σας: Απλές ασκήσεις εγκεφάλου για το καθημερινό άγχος»

Πού

14 Φεβ 2024, 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Περισσότερα για το σεμινάριο

Καλώς ήρθατε στο Us Move Learn Grow, όπου η μεταμόρφωση βρίσκει το δρόμο της μέσα από την κίνηση και την αυτογνωσία. 

Είμαι η Μαρία Καρακωστάνογλου, εξειδικευμένη κινησιολόγος και εκπαιδεύτρια των μεθόδων Brain Gym®, Educational Kinesiology και Core Energetics - μέθοδοι που έχουν δημιουργηθεί για να προάγουν τη βαθιά ανάπτυξη μέσω της σύνδεσης νου-σώματος.

Ότι μας αγχώνει, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, αποτυπώνεται σε σώμα μας. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες από το σώμα περνούν στον εγκέφαλο, ο οποίος «σχηματίζει» μια εικόνα για την κατάσταση. Είναι «ασφαλής» ή «επικίνδυνη». Όταν νοιώθουμε ασφαλείς έχουμε επιλογές στο πώς θα δράσουμε. Όταν νοιώθουμε απειλή, αντιδρούμε αντί να δρούμε. Αλλάζοντας τις αντιδράσεις του σώματος, αλλάζει η αντίληψή μας για την κατάσταση. Αυτό θα μάθουμε στο σεμινάριο αυτό. Εύκολες, γρήγορες κινήσεις που αλλάζουν τις πληροφορίες που στέλνει το σώμα στον εγκέφαλο κι έτσι μπορούμε να δράσουμε αντί να αντί-δράσουμε!

Ελάτε μαζί μου να εξερευνήσουμε τη βαθιά γλώσσα του σώματος - μια γλώσσα που ξεπερνά τα εμπόδια, προωθώντας την προσωπική ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Έτοιμοι να κινηθείτε, να μάθετε και να αναπτυχθείτε;

Ελάτε μαζί μου σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με το Brain Gym®!

Μαρία Καρακωστάνογλου

Ιδρύτρια του Us - Move. Learn.Grow.

Μια πρώτη γνωριμία με το Brain Gym®

Το Brain Gym® είναι ένα μεταμορφωτικό πρόγραμμα κινήσεων του σώματος που είναι σχεδιασμένο να αναζωογονήσει τις πνευματικές μας ικανότητες και να ενισχύσει τη συνολική ευεξία μας. Σχεδιάστηκε από τον εκπαιδευτικό σύμβουλο Paul E. Dennison και τη σύζυγό του Gail και αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα σωματικών κινήσεων και ασκήσεων που δημιουργήθηκε για να διεγείρει τον εγκέφαλό μας και να βελτιώσει τις γνωσιακές μας δεξιότητες.

 Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του μυαλού σας με το Brain Gym®!

Γιατί το Brain Gym®  είναι σημαντικό

Ολιστική άσκηση: Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση. Με την ενσωμάτωση στοχευμένων κινήσεων, κινητοποιεί ολόκληρη την ύπαρξή μας - το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Βοηθά στη συγκέντρωση: Συχνά διασπάται η προσοχή μας από ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Οι ασκήσεις Brain Gym® είναι φτιαγμένες για να οξύνουν την προσοχή και τη συγκέντρωση.

Βοηθά στη μείωση του άγχους: Η ζωή μπορεί να είναι ένα τρενάκι του τρόμου και το άγχος είναι συχνός συνεπιβάτης. Το Brain Gym® ενσωματώνει τεχνικές χαλάρωσης που λειτουργούν σαν ένα πνευματικό καταφύγιο, μειώνοντας το άγχος και ενθαρρύνοντάς μια θετική στάση ζωής.

Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης: Ευχηθήκατε ποτέ η μνήμη σας να ήταν κάπως καλύτερη; Οι ασκήσεις Brain Gym®  διεγείρουν διάφορες περιοχές του εγκεφάλου, ενισχύοντας τη διατήρηση και την ανάκληση της μνήμης.

Λίγα λόγια για τη Μαρία Καρακωστάνογλου

Ιδρύτρια του Us - Move Learn Grow

Η ακαδημαϊκή της πορεία ξεκίνησε με πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθούμενη από μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Watford στην Αγγλία και προχωρημένες σπουδές στη Διερμηνεία και Μετάφραση Συνεδρίων στο Πανεπιστήμιο της Mons στο Βέλγιο. Αυτές οι εμπειρίες ζωγράφισαν έναν ποικίλο πολιτισμικό καμβά, θέτοντας τα θεμέλια για τη σταδιοδρομία της ως διερμηνέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τον Νοέμβριο του 1998.

Το 1999, ορμώμενη από μια βαθιά ανάγκη για αλλαγή, γνώρισε από κοντά τις μετασχηματιστικές δυνατότητες που προσφέρει η εξειδικευμένη κινησιολογία, βιώνοντας αξιοσημείωτες προσωπικές αλλαγές. Εμβαθύνοντας περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο, ανακάλυψε μια παγκόσμια γλώσσα ενσωματωμένη σε αυτές τις πρακτικές - μια γλώσσα που έχει τις ρίζες της στο σώμα και επιτρέπει στους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους, να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με ακλόνητη ανθεκτικότητα.

Με την πάροδο των ετών, εκπαιδεύτηκε σε πολλές μεθοδολογίες, από το Brain Gym® και τις "έννοιες 3 σε 1" μέχρι τις πρακτικές Core Energetics και RMTi. Κάθε μια από τις μεθόδους που έχει επιλέξει στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων, προσφέροντας εργαλεία για την απλοποίηση της ζωής, την ενίσχυση της οικογενειακής δυναμικής και τη διαχείριση των αντιξοοτήτων με μειωμένο άγχος.

Disclaimer: πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα κίνησης συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Η μέθοδος Brain Gym® είναι εκπαιδευτική και όχι θεραπευτική. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Εισιτήριο/α

  • Κανονικό

    30,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο

bottom of page