top of page

Τετ 21 Φεβ

|

Διαδικτυακό Σεμινάριο

«Δυναμώνοντας τα γερασμένα μυαλά: Απλές ασκήσεις εγκεφάλου για τους ηλικιωμένους γονείς σας»

Βοηθήστε τους ηλικιωμένους γονείς σας με ασκήσεις που στηρίζουν τη νοητική τους υγεία.

Registration is closed
See other events
«Δυναμώνοντας τα γερασμένα μυαλά: Απλές ασκήσεις εγκεφάλου για τους ηλικιωμένους γονείς σας»
«Δυναμώνοντας τα γερασμένα μυαλά: Απλές ασκήσεις εγκεφάλου για τους ηλικιωμένους γονείς σας»

Πού

21 Φεβ 2024, 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Περισσότερα για το σεμινάριο

Ανησυχείτε για την κατάσταση των ηλικιωμένων γονιών σας; Στο Us Move Learn Grow, πιστεύουμε ότι η μεταμόρφωση ξεκινά με την κίνηση και την αυτογνωσία.

Σας παρουσιάζουμε το πρωτοποριακό μας σεμινάριο: "Δυναμώνοντας τα γερασμένα μυαλά: Απλές ασκήσεις γυμναστικής του εγκεφάλου για τους ηλικιωμένους γονείς σας". Ελάτε μαζί μας καθώς εμβαθύνουμε στις βασικές σωματικές δεξιότητες που είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική ηρεμία και τη συνολική ευεξία των ηλικιωμένων.

Σε αυτό το αποκλειστικό διαδικτυακό πρόγραμμα, θα ανακαλύψετε:

✨ Εύκολες κινήσεις προσαρμοσμένες για τους ηλικιωμένους.

✨ Τεχνικές για να ενισχύσετε τη σταθερότητα και την ισορροπία τους.

✨ Τεχνικές για την τόνωση της διανοητικής διαύγειας και ηρεμίας τους.

✨ Ασκήσεις ενδυνάμωσης που μπορείτε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να επενδύσετε στη ζωτικότητα και την ευτυχία των γονιών σας. Κλείστε τη θέση σας τώρα και ξεκινήστε μαζί ένα ταξίδι ανάπτυξης και ανθεκτικότητας!

Ενισχύστε το μυαλό και το σώμα των αγαπημένων σας προσώπων με το Us Move Learn Grow. Κλείστε θέση στο σεμινάριό μας σήμερα! 🚀

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΑΣ

Μαρία Καρακωστάνογλου

Ιδρύτρια του Us - Move Learn Grow

Η ακαδημαϊκή της πορεία ξεκίνησε με πτυχίο στην Αγγλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθούμενη από μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Watford στην Αγγλία και προχωρημένες σπουδές στη Διερμηνεία και Μετάφραση Συνεδρίων στο Πανεπιστήμιο της Mons στο Βέλγιο. Αυτές οι εμπειρίες ζωγράφισαν έναν ποικίλο πολιτισμικό καμβά, θέτοντας τα θεμέλια για τη σταδιοδρομία της ως διερμηνέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τον Νοέμβριο του 1998.

Το 1999, ορμώμενη από μια βαθιά ανάγκη για αλλαγή, γνώρισε από κοντά τις μετασχηματιστικές δυνατότητες που προσφέρει η εξειδικευμένη κινησιολογία, βιώνοντας αξιοσημείωτες προσωπικές αλλαγές. Εμβαθύνοντας περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο, ανακάλυψε μια παγκόσμια γλώσσα ενσωματωμένη σε αυτές τις πρακτικές - μια γλώσσα που έχει τις ρίζες της στο σώμα και επιτρέπει στους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους, να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με ακλόνητη ανθεκτικότητα.

Με την πάροδο των ετών, εκπαιδεύτηκε σε πολλές μεθοδολογίες, από το Brain Gym® και τις "έννοιες 3 σε 1" μέχρι τις πρακτικές Core Energetics και RMTi. Κάθε μια από τις μεθόδους που έχει επιλέξει στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων, προσφέροντας εργαλεία για την απλοποίηση της ζωής, την ενίσχυση της οικογενειακής δυναμικής και τη διαχείριση των αντιξοοτήτων με μειωμένο άγχος.

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ BRAIN GYM® (γυμναστική εγκεφάλου)

Το Brain Gym® είναι ένα μεταμορφωτικό πρόγραμμα κινήσεων του σώματος που είναι σχεδιασμένο να αναζωογονήσει τις πνευματικές μας ικανότητες και να ενισχύσει τη συνολική ευεξία μας. Σχεδιάστηκε από τον εκπαιδευτικό σύμβουλο Paul E. Dennison και τη σύζυγό του Gail και αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα σωματικών κινήσεων και ασκήσεων που δημιουργήθηκε για να διεγείρει τον εγκέφαλό μας και να βελτιώσει τις γνωσιακές μας δεξιότητες.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του μυαλού σας με το Brain Gym®!

Γιατί το Brain Gym®  είναι σημαντικό

Ολιστική άσκηση: Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση. Με την ενσωμάτωση στοχευμένων κινήσεων, κινητοποιεί ολόκληρη την ύπαρξή μας - το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Βοηθά στη συγκέντρωση: Συχνά διασπάται η προσοχή μας από ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Οι ασκήσεις Brain Gym® είναι φτιαγμένες για να οξύνουν την προσοχή και τη συγκέντρωση.

Βοηθά στη μείωση του άγχους: Η ζωή μπορεί να είναι ένα τρενάκι του τρόμου και το άγχος είναι συχνός συνεπιβάτης. Το Brain Gym® ενσωματώνει τεχνικές χαλάρωσης που λειτουργούν σαν ένα πνευματικό καταφύγιο, μειώνοντας το άγχος και ενθαρρύνοντάς μια θετική στάση ζωής.

Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης: Ευχηθήκατε ποτέ η μνήμη σας να ήταν κάπως καλύτερη; Οι ασκήσεις Brain Gym®  διεγείρουν διάφορες περιοχές του εγκεφάλου, ενισχύοντας τη διατήρηση και την ανάκληση της μνήμης.

Disclaimer: πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα κίνησης συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Η μέθοδος Brain Gym® είναι εκπαιδευτική και όχι θεραπευτική. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Εισιτήριο/α

  • Κανονικό

    30,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο

bottom of page